Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призна, че най-големите дългове на столичния

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков призна, че най-големите дългове на столичния
Коментари Харесай

Ивков: Най-големите дългове на Левски са към Васил Божков

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков призна, че най-големите задължения на столичния клуб са към компании свързани с Васил Божков. Той обаче е на мнение, че тези отговорности би трябвало да се оспорват, защото компаниите са със запорирани сметки. 
 Високо напрежение в Левски! Ивков и Сираков със съществени разлики, може да има оставки Високо напрежение в Левски! Ивков и Сираков със съществени разлики, може да има оставки
" Най-големите дългове на Левски са към компании, свързани с Васил Божков. Те към този момент не са и към него, тъй като са със запорирани сметки. Ще забележим дали би трябвало да се заплаща, или не. Тези отговорности би трябвало да се оспорват. Това ще е предмет на разбор на висшето управление на Левски ", приключи Иво Ивков.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР